Over Margreet

Mijn naam is Margreet Krieger, getrouwd met Marc Meeuwsen en moeder van 3  dochters. In mijn praktijk begeleid ik de volwassen sensitieve, creatieve en snelle denker (alhoewel sommige zich juist dom voelen 😉), die het gevoel hebben niet volledig op hun plek te zijn in hun leven. Het lastig vinden welke stappen je kunt zetten om erachter te komen wat je wilt, wat voor jou de bedoeling is in dit leven en waar je vooral weer zelfvertrouwen, meer energie en rust in het hoofd van krijgt. Zodat je dat gaat doen, waar je vanuit je hart blij van wordt en jezelf trouw blijft door aan het roer van jouw leven te staan ondanks wat anderen zeggen.

Het op latere leeftijd ontdekken dat de eigenschappen hoogbegaafdheid , hoog sensitiviteit en beeldenken een rol speelt voor mijzelf en binnen mijn gezin maakte duidelijk waarom we ons ‘anders’ voelde. Je sensitieve en snelle denkwijze zo anders is, evenals hoe je de wereld beleefd dan de meeste mensen gewend zijn.Binnen ons gezin is onze snelle sensitieve denkwijze normaal en merkte hierdoor dus niet dat wij ‘anders’ zijn. Je weet immers niet beter 😉. Veel mensen die ik in mijn praktijk binnen komen hebben vaak het gevoel zich ‘anders’ te voelen en zijn zich niet bewust dat hun snelle manier van denken hier ook mee te maken kan hebben. Sowieso wanneer je je bewust bent van hoe jij denkt, voelt en wat je verlangens zijn,kun je beter keuzes maken die naar jouw doel/verlangen brengen. 

Eigenschappen toepassen

Mensen en situaties kunnen aanvoelen zonder te weten waarom maar dat het wel klopt als je het benoemd. Tijdens mijn begeleiding maak ik hier dan ook gebruik van, wat als confronterend kan worden ervaren. Ik verwacht geen sociaal wenselijk antwoord waar je zo goed in bent, maar door deze manier van vraagstelling zal dit ook niet makkelijk gaan omdat het de vraag is die jou wat zegt en jij hierdoor weet wat je er mee moet doen. Humor speelt tevens een rol tijdens mijn begeleiding en dan vooral woordhumor die we binnen het gezin ook regelmatig toepassen. Verder ben ik open, zal eigen ervaringen een onderdeel laten zijn als dat een toegevoegde waarde heeft. Mijn valkuil kan zijn dat ik te zorgzaam ben en hiervoor mijn grenzen in de gaten moet blijven houden.

Visie

Vertrouw op jezelf! Zelf aan het roer van jouw leven staan: steeds kiezen wat voor jou goed is ondanks wat anderen zeggen. Ik begeleid je vanuit een holistische visie om de verantwoordelijkheid te nemen voor een leven waarin je kiest voor wat jij belangrijk vindt en je jouw dromen en doelen werkelijkheid laat worden. Ondanks wat anderen zeggen.

Ontdek waar jouw eigenwaarde, zelfvertrouwen en verlangen zit. Laat de belemmeringen los waardoor je jouw verlangen niet volgt en kies voor wat je nodig hebt om wél jouw hart te volgen. Dit brengt innerlijke rust, vrijheid, helder, positief, in mogelijkheden denken en dat je vol vertrouwen je leven weer zélf in handen neemt.

 

De zee geeft veel rust, hoewel ze altijd in beweging is..

Beeldhouwen geeft mij inspiratie

Zon, cultuur en lekker eten

Vrije tijd

Naast mijn praktijk hou ik erg van naar het strand te gaan om van de zee te genieten en tot rust te komen. Thrillers en boeken voor persoonlijke ontwikkeling te lezen, verschillende soorten muziek luisteren, popconcerten bezoeken met man of de meiden. Creatief bezig te zijn met steenhouwen en bloemschikken vind ik fijn om te doen. Ik hou erg van om mensen te ontmoeten en reizen is daar een goede mogelijkheid voor. De vreemde talen weer te kunnen spreken en lekker uiteten gaan is een mooie combinatie die ik daar weer kan toepassen. Het eten van chocolade en de paar weken die we in de zomer naar Zuid Spanje gaan, waar ik ook gewoond en gewerkt heb, maken mij erg blij.

Mocht ik je aanspreken om jou te helpen je leven weer op de rit te krijgen zoals jij dat graag wilt, neem dan contact op.

Contact gegevens

Praktijk Larimar

Margreet Krieger-Meeuwsen

06-205 74 988

info@praktijklarimar.nl

KvK 34274757

Algemene Voorwaarden

Privacy Verklaring

Cookiebeleid