1-1 traject: Bepaal zelf de koers van je leven!

Vol vertrouwen weer zélf de regie nemen

Ben jij dit?

🔵Moe van niet voor jezelf opkomen en het steeds aanpassen aan de buitenwereld.

🔵Het gevoel dat je hoofd altijd chaos is: zoveel gedachten, ideeën en wensen.

🔵Je doet zo je best om er bij te horen maar het werkt niet meer, de ‘overleefstand’ is weer ingezet.

🔵Aan jezelf twijfelen en afvragen of je er wel toe doet en wat je nou echt gelukkig maakt.

🔵Zélf weer aan het roer van je leven willen staan en niet meer aanpassen aan ‘wat gewoon’ is. 

🔵Beseft dat er verandering nodig is, maar hoe en waar te beginnen?

🔵Je hebt stappen te maken maar wilt dat wel samen doen want het zelf uitzoeken heeft je tot nu toe niet veel gebracht….

Hoe zou het voor je zijn wanneer

💙Je weet wat je wilt, wie je bent en je nodig hebt om weer een fijn leven te hebben

💙 Je zelf bewuste keuzes vanuit je hart en intuïtie maakt die er voor jou toe doen

💙Je leven zélf vorm geven dat bij jou past

💙Dat te doen waar je hart bij ligt en zo op je gevoel en jezelf (weer) vertrouwt.

💙Weer energie krijgen door de dingen te doen waar je blij van wordt

💙Je plannen niet meer tegen laat houden door anderen of je eigen gedachten. 

💙Je weer kunt genieten van je leven door totaal jezelf te zijn waar dan ook

In mijn 1 op 1 coachingtraject Bepaal zelf de koers van je leven! leer ik jou hoe je dit kunt bereiken. Weer vanuit jezelf de regie nemen en dat doen wat jou weer levensvreugde brengt:

jejEen leven wat het beste bij jou past.

Weer voor jezelf kiezen en dat gaan doen waar je hart sneller van klopt en zélf aan het stuur van je leven staan is wat ik jou laat ontdekken tijdens dit traject. Zoals de bedrijfsnaam vernoemd is naar de steen Larimar die zorgt dat je je hart en ziel opent en zo je eigen weg volgt. Dat is voor mij de basis van het leven. Diep van binnen weet je namelijk wat je wilt, er naar luisteren is volgens mij de bedoeling 😊.

Het 4 maanden traject

In 4 maanden grip op jouw leven krijgen door zelfbewust te kiezen vanuit je hart.Weer de regie nemen. Dat betekent vrij worden van wat je tegenhoudt om dat te doen waar je hart sneller van gaat kloppen. Vanaf nu leer je op jezelf te vertrouwen. Hoe mooi zou het zijn als je elke dag kan doen wat je het liefste wilt? Ik weet dat jij dat kan. Door antwoorden te vinden vanuit jezelf en hierdoor bewust te worden hoe jij denkt, voelt en wat je écht wilt, zet het je ertoe om actie te gaan ondernemen om aan jouw geluk te gaan werken. Durven te laten zien wie jij bent. Weer leven met plezier op jouw eigen voorwaarden.

 

Jouw investering

De investering voor dit traject waarmee jij vanuit rust en met meer energie keuzes maakt die écht bij jou passen zodat je de regie weer in eigen hand neemt is € 1847,= incl BTW. Je kunt het volledige bedrag in één keer betalen of in 4 termijnen van €480,=

Wat krijg in dit 4 maandentraject

Ontdekken op welke manier je kunt omgaan met jouw talenten, kennis en dromen. Dat betekent vrij worden van wat je tegenhoudt om dat te doen waar je hart sneller van gaat kloppen.

Alle steun om te ontdekken hoe je weer zélf gaat bepalen wat je wel en niet wilt doen in jouw leven. Verandering van keuzes maken vanuit het hoofd naar vanuit het hart zodat je vanuit vol vertrouwen met rust en meer energie je leven kunt inrichten naar hoe jij dat wilt. Zelf de grenzen weer aangeven en niet een ander laten bepalen. Geeft duidelijkheid en ruimte. Thuis ga je aan de slag met wat er is besproken en kun je tussen de afspraken contact opnemen mocht je even weer ondersteuning nodig hebben zodat je gelijk zelf leert de regie te nemen. Want uiteindelijk zul je zelf actie te hebben ondernemen wil je een verandering in gang zetten.

Dus samengevat:

* 6 individuele sessies waar het duidelijk wordt wat voor jou het belangrijkste is om een plezierig leven te hebben en waardevol voelt voor jou. Kiest zelfbewust hiervoor vanuit je hart wat daarvoor het best bij jou past.

*2 coachcall van 30 min voor ondersteuning wanneer jij daar behoefte aan hebt.

*Visualisaties die bij jouw traject horen.

*Praktische huiswerkopdrachten na de sessie om de inzichten te gaan toepassen.

*Tijdens het traject door de weeks contact kunnen opnemen per mail mochten er vragen zijn zodat je je verder kan blijven ontwikkelen

Waarom bij mij?

Jarenlang voelde ik mij een vreemde eend omdat velen mij niet snapte. Snel denken, ‘andere’oplossingen zien en aanvoelen wat mensen nodig hadden hoorde bij mij van kleins af aan. De eigenschappen hoogsensitiviteit en begaafdheid blijken een belangrijke rol te spelen bij mij en binnen het gezin. Onze snelle sensitieve denkwijze is zo ‘anders’, evenals hoe wij de wereld beleven dan wat als ‘normaal’ wordt gezien. Ons gezin wist niet beter dat onze snelle denkwijze ‘normaal’ is 😊. Coaching zorgde voor bewustwording wat de impact van deze eigenschappen is en hoe zelf de regie weer te nemen over je leven. Dit ook met meer rust en energie te ervaren, heeft mij en het gezin weer een fijn leven bezorgd. Waarbij wij de dingen toch even anders blijven doen omdat we weten dat dit de juiste manier voor ons is om niet weer overspannen of in een bore/burnout te raken.

Wat ik vooral tijdens de coaching en opleidingen leerde was het echt contact maken met jezelf, waardoor je jezelf beter leert kennen en zo (weer) vertrouwen op jezelf.

Dit gegeven is voor mij het uitgangspunt geweest om mijn praktijk te starten, waar ik jou de mogelijkheid geef om vanuit bewustzijn zelf je leven te creëeren wat bij jou past ondanks wat anderen daar van vinden. 

Begeleiden naar een leven waarvan jezelf weer de regie neemt.Waarbij mijn hart vooral ligt bij de sensitieve, creatieve en snelle begaafden door mijn eigen ervaringen. Ik gun jou ook het kunnen waarmaken van jou dromen.

Want iedereen weet diep van binnen wat je hier te doen hebt dus vertrouw op jezelf.

 

 

Ik zou dit coachtraject aanbevelen aan mensen die dreigen weg te zakken door een gebrek aan energie, onnodige boosheid of frustratie en geen binding meer met zichzelf. Waardoor is dit ontstaan? Wat kan je er zelf aan doen? Zoek de confrontatie met jezelf en creëer inzicht in jouw eigen (gecreëerde) situatie. Je wordt er sterker door!

Alfred N.

Na dit traject:

Durf jij je zelf te laten zien. Vol zelfvertrouwen en op een manier die bij jou past:

💙 Bewust van jezelf, wat je wilt, kan en wat je nodig hebt. 

💙Vertrouwt je intuïtie en maakt daardoor bewuste keuzes.

💙 In verbinding met jezelf leven en ook waardevol te voelen

💙Voelt ruimte,rust in je hoofd en leven.

💙 Oude patronen kun je ombuigen naar nieuwe gewoonten

💙 Je kiest voor jezelf en durft NEE te zeggen zonder je hier schuldig om te voelen

💙De beperkende overtuigingen houden je niet meer tegen. 

💙Kun je eigen keuzes maken en durft te laten zien wie je bent.

💙Neem je je leven weer in eigen handen en geniet ervan.

Het traject had een kop en een staart. Hoe doeltreffender kan het zijn.

L van Hout

Dit traject is heel geschikt voor jou als jij: 

heart leaf icon Jezelf nu op nummer één zet en niet meer aanpassen aan wat ‘gewoon’ is 

heart leaf icon Het duidelijk voor je is, dat het zelf blijven doen en hopen op een verbetering niet meer werkt maar hulp hierbij sneller gaat

heart leaf iconUit je comfortzone durft te stappen om zo een verandering in gang te zetten 

heart leaf iconWilt ontdekken wat jou weer energie geeft waardoor je weer levensvreugde voelt.

heart leaf icon Een coach zoekt die het zelf ook net ‘even anders’ naar de dingen kijkt en doet. Geen sociaal antwoord verwacht waar jij zo goed in bent😉

Wanneer is dit traject niks voor jou?

error iconJe er niet voor de 100% ervoor gaat maar excuses blijft verzinnen door de ‘jamaar’ te blijven gebruiken.

error iconAls je woordgrappen niet waardeert die ik tijdens de sessie wel toepas als het zo uitkomt.

error iconNiet je gevoel, intuïtie, wilt toelaten maar je hoofd het werk wilt laten doen. Dat gaat het bij mij niet worden want dat is juist het uitgangspunt van het traject. Je intuïtie ‘weet’ wat je verlangt, het hoofd helpt bij de acties hiervoor om het te bereiken.