Klaar om voor jezelf te kiezen?

Klaar voor verandering?

Verlang je ook naar weer zelfvertrouwen krijgen, meer energie, rust in het hoofd en patronen doorbreken zodat jijzelf degene bent die richting aan jouw leven geeft ondanks wat anderen zeggen? Meer kan focussen op wat je echt wilt doen en je snelle sensitieve denken kunnen gebruiken?

Welk besluit neem je? Laat je het bij weten dat er iets moet veranderen of wordt het tijd om ook te gaan doen? Om net als ik ooit deed, de stap te nemen en nu duidelijk te krijgen hoe en wat je zelf kan doen om je leven zo in te richten met waar jij gelukkig van wordt?

Kun je wel wat hulp gebruiken bij het ondernemen van actie? Laat mij je dan helpen. Ik bied je een gratis online gesprek (30 min) aan waarin je al 2 tips krijgt om mee aan de slag te gaan. Ben jij er klaar voor om voor jezelf te kiezen? Elke week hou ik hiervoor enkele plekken vrij om in te plannen.

Meld je dan hieronder aan met je naam, emailadres en telefoonnummer.(ik gebruik dit nummer alleen om jou te bereiken wanneer ik geen reactie van jou ontvang op mijn mail met data voor de sessie, soms raakt deze mail in jouw spambox vandaar).

Na de aanmelding ontvang je per mail automatisch een aantal vragen zodat ik met jouw antwoorden het gesprek kan voorbereiden en zo het maximale uit ons half uur te halen. 

Contact gegevens

Praktijk Larimar

Margreet Krieger-Meeuwsen

06-205 74 988

info@praktijklarimar.nl

KvK 34274757

Algemene Voorwaarden

Privacy Verklaring

Cookiebeleid