Ga doen waar je hart sneller van klopt

Veel van mijn slimme gevoelige klanten hebben een overeenkomst waar ze graag aan willen werken. Namelijk waar word ik nu echt gelukkig van en wat kan ik doen om zelf de beslissing te nemen zonder dat ik waarde hecht aan wat anderen van mij of het idee vinden? Ze willen een verandering en voelen dat ze het zelf te doen hebben maar de manier waarop is ze nog niet helder. Het resultaat wat ze voor ogen hebben is dat te gaan doen waar ze weer energie van krijgen, blij van worden en zichzelf waardevol vinden!

Het hoofd neemt het over

Het blijven luisteren naar alle opmerkingen uit je hoofd en van anderen zoals “ hoe denk je dat dan te bereiken” “kan ik dat wel” “ wie zit daar op te wachten”  brengt je niet ver om je droom achterna te gaan.  Maar is in de loop der tijd wel een manier geworden om door te kunnen gaan, door aan te passen en niet meer je eigen leven te leiden. Je staat niet meer zelf aan het roer van je leven en bent hierdoor langzaamaan steeds meer weg geraakt van jezelf…

Je gevoel weet waar je heen wilt

Door naar je gevoel te gaan en je hoofd even stil te zetten met alle overtuigingen om niet te veranderen, ontdek  je nieuwe mogelijkheden waar je het liefst voor in actie wilt gaan. Diep van binnen weet je al waar je hart sneller van gaat kloppen, de energie weer van gaat stromen en zelfwaardering  gaat groeien.  Door te dromen kun je voor jezelf een doel stellen waarnaar je kunt gaan werken, zelf de regie in handen houden omdat wat jij belangrijk vindt jou voldoening geeft. Ondanks wat anderen zullen zeggen.

Verandering in gang zetten

Ik weet uit ervaring dat het moeilijk is om een start te maken, je bent zo gewend om jezelf weg te cijferen. Het makkelijker is je hoofd het te laten overnemen in plaats van je gevoel.. Maar op een geven moment heb je een verandering te maken om niet nog ongelukkiger te worden. Iedereen heeft hier iets te brengen wat waardevol is ook al weet je nog niet wat dat is. Door je gevoel de ruimte te geven kun je hier achter komen wat met het hoofd niet te bereiken is. Begin met dromen en schrijf eens voor jezelf op wat je verlangens  zijn. Met wat voor soort mensen omring je je, hoe ziet je dag eruit, wat geeft jou een blij gevoel als je werkt.. Het willen veranderen en voor jezelf gaan kiezen, blijft spannend maar als je merkt dat het klachten gaat geven door niet meer kunnen slapen, moe worden, je zelf waardeloos vinden zijn dat signalen dat je misschien toch iets hebt te doen. Je kunt zelf blijven dromen en niks doen (dat is ook een keuze) maar misschien is een goed gesprek  een betere optie 😊 Ik help je graag op weg, vraag hier een gratis sessie aan om te kijken wat ik voor je kan betekenen.

blog categorieën

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.