Vol vertrouwen weer zélf de regie nemen!

 

Ben jij dit?

♥ Moe van niet voor jezelf opkomen en het steeds aanpassen aan de buitenwereld.

Het gevoel dat je hoofd altijd chaos is: zoveel gedachten, ideeën en wensen.

Je stopt je ideeën maar weg uit angst dat het niet haalbaar is, je het niet waard bent of andere beperkende overtuigingen om er wat mee te doen.

Je gaat aan jezelf twijfelen en vraagt je af of je er wel toe doet en wat je nou echt gelukkig maakt.

Gaandeweg heb je je leven door anderen laten bepalen, het roer uit handen gegeven.

Je beseft dat je dit niet meer wilt en verandering nodig is. Maar hoe en waar te beginnen?

Hoe zou het zijn wanneer je jouw leven zélf aanstuurt :

Op je gevoel en jezelf (weer) vertrouwt.

Helder in mogelijkheden denkt.

 Weet wat je wilt en wie je bent.

Je leven zélf vorm te geven dat bij jou past.

Daar energie van krijgt.

Niet meer tegen laten houden door anderen of gedachten van jezelf om dat te doen waar je hart bij ligt.

Maar weer te genieten van je leven.

Ik snap je wel hoor…….

waarmee je worstelt en waar je naar verlangt. Jarenlang voelde ik mij een vreemde eend omdat velen mij niet snapte. Mijn hoofd liep over van ideeën en steeds meer durfde ik mij niet voluit te laten zien. Bang dat ik toch weer niet begrepen werd en hield mijn mond maar weer. Langzaamaan wist ik niet meer wat ik wel of niet wilde. Moe van het steeds aanpassen om maar niet uit de boot te vallen. Ik ging op zoek naar hulp hoe daar mee om te gaan zodat ik mijzelf weer dufde te laten zien ondanks wat anderen zeiden. Weer voor jezelf kiezen en dat gaan doen waar je hart sneller van klopt en zelf aan het stuur van je leven staan is volgens mij voor iedereen belangrijk. Diep van binnen weet je namelijk wat je wilt, er naar luisteren is de bedoeling. (Je hart en ziel openen en je eigen weg volgen, dat is waar de steen Larimar voor staat).

Wanneer je je bewust bent van hoe jij denkt, voelt en wat je verlangens zijn,kun je beter keuzes maken die voor jou belangrijk zijn. Het brengt een verandering in gang zodat jij weer aan het roer gaat staan en dat gaat doen waar je blij van wordt. 

Voor mij werd duidelijk dat de eigenschappen hoogbegaafdheid en sensitiviteit een belangrijke rol speelt bij alles wat ik doe. Door hier bewust van tezijn en te begrijpen hoe ik hier juist gebruik van kan maken bij wat ik wil bereiken, is het makkelijker de keuzes te maken en om in actie te komen. Dit gegeven is voor mij het uitgangspunt geweest om mijn praktijk te starten, na diverse opleidingen en waarbij mijn hart vooral ligt bij de sensitieve, creatieve en snelle denker door mijn eigen ervaringen. Zodat zij maar ook anderen weer met zelfvertrouwen, rust en meer energie zichzelf durven te laten zien aan de buitenwereld. 

Dan is het 1-1 traject iets voor jou

4 maanden traject

In 4 maanden grip op jouw leven krijgen. Zelf weer de regie nemen en voor jezelf kiezen wat jij belangrijk vindt. Dat betekent vrij worden van wat je tegenhoudt om dat te doen waar je hart sneller van gaat kloppen. Vanaf nu leer je op jezelf te vertrouwen. Hoe mooi zou het zijn als je elke dag kan doen wat je het liefste wilt? Ik weet dat jij dat kan. Door antwoorden te vinden vanuit jezelf en hierdoor bewust te worden hoe jij denkt, voelt en wat je écht wilt, zet het je ertoe om actie te gaan ondernemen om aan jouw geluk te gaan werken. Durven te laten zien wie jij bent.

 

De investering

Jouw investering voor dit persoonlijk traject is € 2200,=. Het is ook mogelijk te betalen in 4 termijnen van € 555,= wanneer dat beter voor jou uitkomt. Gedurende 4 maanden geef ik je de ondersteuning tijdens dit traject waarin jij voor jezelf duidelijk krijgt wat jij nodig hebt om zelf weer met energie en zelfvertrouwen de regie over jouw leven te nemen. Weer leven met plezier.

Wat krijg in dit 4 maandentraject

* 6 individuele sessies van max 1,5 uur

* Praktische huiswerkopdrachten na de sessie

* Tijdens het traject contact via de mail, telefoon of whatsapp mochten er vragen zijn. (ma t/m vr)

* 2 weken na het traject plannen we nog een telefonische coachsessie van 30 min. Tijdens deze call bespreken we hoe het gaat en kun je nog vragen stellen. 

Ik zou dit coachtraject aanbevelen aan mensen die dreigen weg te zakken door een gebrek aan energie, onnodige boosheid of frustratie en geen binding meer met zichzelf. Waardoor is dit ontstaan? Wat kan je er zelf aan doen? Zoek de confrontatie met jezelf en creëer inzicht in jouw eigen (gecreëerde) situatie. Je wordt er sterker door!

Alfred N.

Na dit traject:

Durf jij je zelf te laten zien. Vol zelfvertrouwen en op een manier die bij jou past:

💙Je bent bewust van jezelf

💙Vertrouwt je intuïtie.

💙Voelt ruimte,rust in je hoofd en leven.

💙De beperkende overtuigingen kun je ombuigen naar wat je wilt.

💙Kun je eigen keuzes maken.

💙Vind je jezelf waardevol.

💙Neem je je leven weer in eigen handen.

💙Gaan genieten van je leven ondanks wat anderen zeggen. 

Het traject had een kop en een staart. Hoe doeltreffender kan het zijn.

L van Hout

Wanneer is dit traject niks voor jou?

Je er niet voor de 100% ervoor gaat maar excuses blijft verzinnen door de ‘jamaar’ te blijven gebruiken.

Als je woordgrappen niet waardeert die ik tijdens de sessie wel toepas als het zo uitkomt.

Er geen klik is om samen te werken, die is namelijk voor mij heel belangrijk.

Niet je gevoel, intuïtie, wilt toelaten maar je hoofd het werk wilt laten doen. Dat gaat het bij mij niet worden want dat is juist het uitgangspunt van het traject. Je gevoel ‘weet’ wat je verlangt, het hoofd helpt bij de acties hiervoor om het te bereiken. 

 

 

DE KEUZE IS AAN JOU

♥ Je doet het niet, en blijft leven zoals je nu doet.

Je twijfelt nog, maar wilt toch een eerste stap zetten door een gratis en vrijblijvend  gesprek met mij aan te vragen

 

ALLES BEGINT MET EEN EERSTE STAP.

Je besluit om gelijk in actie te komen zodat je vanuit vol vertrouwen, rust en energie  keuzes kan maken om zélf een leven te hebben wat bij je past. Je wilt naar de beste versie van jezelf. 

 

 

Contact gegevens

Praktijk Larimar

Margreet Krieger-Meeuwsen

06-205 74 988

info@praktijklarimar.nl

KvK 34274757

Algemene Voorwaarden

Privacy Verklaring

Cookiebeleid