1-1 coachtraject: Bepaal zelf de koers van je leven vanuit je hart

Vol vertrouwen weer zélf de regie nemen

Ben jij dit?

🔵Moe van niet voor jezelf opkomen en het steeds aanpassen aan de buitenwereld.

🔵Het gevoel dat je hoofd altijd chaos is: zoveel gedachten en ideeën.

🔵Niet meer durft te vertellen wat je werkelijk denkt omdat je al zo vaak ‘anders’ wordt gevonden met jouw denkwijze.

🔵Je doet zo je best om er bij te horen maar het werkt niet meer, de ‘overleefstand’ is weer ingezet.

🔵Aan jezelf twijfelen en afvragen of je er wel toe doet en wat je nou echt gelukkig maakt.

🔵Zélf weer aan het roer van je leven willen staan en niet meer aanpassen aan ‘wat gewoon’ is. 

🔵Beseft dat er verandering nodig is vanuit je hoofd naar je hart, maar hoe en waar te beginnen?

🔵Je hebt stappen te maken maar wilt dat wel samen doen want het zelf uitzoeken heeft je tot nu toe niet veel gebracht…

 

Hoe zou het voor je zijn wanneer

💙Weet wat je wilt, wie je bent en je nodig hebt om weer een fijn leven te hebben

💙Zelf bewuste keuzes vanuit je hart en intuïtie maken die je voor jou toe doen

💙Je leven zélf vorm geven dat bij jou pas

💙Weer energie krijgen door de dingen te doen waar je blij van wordt

💙Je plannen niet meer tegen laat houden door anderen of je eigen gedachten. 

💙Weer kunnen genieten van je leven

💙Totaal je zelf durft te zijn waar dan ook

 

Dit is voor jou mogelijk 

In mijn 1 op 1 coachingtraject Bepaal zelf de koers van je leven vanuit je hart ontdek jij hoe je dit kunt bereiken.

Weer voor jezelf kiezen en dat gaan doen waar je hart sneller van klopt en zélf aan het stuur van je leven staan is wat ik jou laat ontdekken tijdens dit traject.

Zoals de bedrijfsnaam vernoemd is naar de steen Larimar die zorgt dat je je hart en ziel opent en zo je eigen weg blijft volgen.  Dat is voor mij de basis van het leven. Diep van binnen weet je namelijk wat je wilt, er naar luisteren en hiervoor in actie komen is volgens mij de bedoeling 😊.

Vanaf nu ga je op jezelf vertrouwen. Hoe mooi zou het zijn als je elke dag kan doen wat je het liefste wilt? Ik weet dat jij dat kan. Durven te laten zien wie jij bent. Weer leven met plezier op jouw eigen voorwaarden en laten zien wat jij te brengen hebt. Zonder alvast na tedenken wat die ander ervan vindt.

 

Jouw investering

Dit is een 1 op 1 traject waarbij je jezelf goed leert kennen zonder de sociaal wenselijke antwoorden te kunnen geven die voor jou zo ‘normaal’ zijn 😊. Je gaat keuzes maken die écht bij jou passen omdat je weet waarvoor je het doet. Krijgt weer energie om de dingen te gaan doen die zo belangrijk voor jou zijn en zo weer de levensvreugde geeft die je langzaamaan kwijt was geraakt.

Voor dit persoonlijk traject is jouw investering € 1750,= incl BTW. De investering in 4 termijnen €465,= is ook mogelijk.

 

Dit is wat je van mij krijgt:

 

Ontdekken op welke manier je kunt omgaan met jouw talenten, kennis en dromen. Dat betekent vrij worden van wat je tegenhoudt om dat te doen waar je hart sneller van gaat kloppen. Alle steun om te ontdekken hoe je weer zelf gaat bepalen wat je wel en niet wilt doen in jouw leven.

Verandering van keuzes maken vanuit het hoofd naar vanuit het hart zodat je met vol vertrouwen, rust en meer energie je leven kunt inrichten naar hoe jij dat wilt.

Je kiest zelfbewust vanuit je hart wat het best bij jou past. Zelf de grenzen weer aangeven en niet een ander laten bepalen. Geeft duidelijkheid en ruimte. Thuis ga je aan de slag met wat er is besproken en kun je tussen de afspraken contact opnemen mocht je even weer ondersteuning nodig hebben zodat je gelijk zelf leert de regie te nemen. Want uiteindelijk zul je zelf actie te hebben ondernemen wil je een verandering in gang zetten.

Dus samengevat:

  • 6  individuele sessies waar het duidelijk wordt wat voor jou het belangrijkste is om een plezierig leven te hebben en waardevol voelt voor jou.Zelf hiervoor de keuzes kunnen maken.

  • 2 coachcall van 30 min tussen afspraken in voor ondersteuning wanneer jij daar behoefte aan hebt.

  • Visualisaties die bij jouw traject horen.

  • Praktische huiswerkopdrachten na de sessie om de inzichten te gaan toepassen.

  • Tijdens het traject door de weeks contact kunnen opnemen per mail mochten er vragen zijn zodat je je verder kan blijven ontwikkelen

 

Jarenlang voelde ik mij een vreemde eend omdat velen mij niet snapte. Heel snel denken, ‘andere’ oplossingen zien, veel te ver ‘doordenken’ bij vragen want zo simpel kan het toch niet zijn🤔…. Zeer sensitief waardoor het aanvoelen wat mensen nodig hebben of juist datgene niet zeggen wat ze eigenlijk bedoelen, horen bij mij van kleins af aan. De eigenschappen hoogsensitiviteit en creatieve begaafdheid blijken een belangrijke rol te spelen bij mij en binnen het gezin. Het maakte begrijpbaar waardoor onze snelle sensitieve,creatieve denkwijze zo ‘anders’ is, evenals hoe wij de wereld beleven dan wat als ‘normaal’ wordt gezien. Ons gezin wist niet beter dan dat onze snelle denkwijze ‘normaal’ is 😊. Coaching zorgde voor bewustwording wat de impact hiervan is. De ontdekking hoe zelf de regie weer te nemen over je leven waarbij deze eigenschappen tevens een onderdeel zijn. Dit ook met meer rust en energie te ervaren, heeft mij en het gezin weer een fijn leven bezorgd. Waarbij wij de dingen toch even anders blijven doen omdat we weten dat dit de juiste manier voor ons is om niet weer overspannen of in een bore/burnout te raken.

Dit gegeven is voor mij het uitgangspunt geweest om mijn praktijk te starten, waar ik jou de mogelijkheid geef om vanuit bewustzijn zelf je leven te creëeren wat bij jou past ondanks wat anderen daar van vinden. Waarbij mijn hart vooral ligt bij de sensitieve, creatieve en snelle denkers door mijn eigen ervaringen. Ik gun jou ook het kunnen waarmaken van jou dromen en te leven op jouw voorwaarden. Want iedereen weet diep van binnen wat je hier te doen hebt dus vertrouw op jezelf en maak het waar.

 

 Dit traject is heel geschikt voor jou als jij: 

✔ Jezelf nu op nummer één zet en niet meer aanpassen aan wat ‘gewoon’ is 

✔ Het duidelijk voor je is, dat het zelf blijven doen en hopen op een verbetering niet meer werkt maar hulp hierbij sneller gaat

Uit je comfortzone durft te stappen om zo een verandering in gang te zetten 

 

✔ Wilt ontdekken wat jou weer energie geeft waardoor je weer levensvreugde voelt.

✔ Een coach zoekt die het zelf ook net ‘even anders’ naar de dingen kijkt en doet. Geen sociaal antwoord verwacht waar jij zo goed in bent😉

Ik zou dit coachtraject aanbevelen aan mensen die dreigen weg te zakken door een gebrek aan energie, onnodige boosheid of frustratie en geen binding meer met zichzelf. Waardoor is dit ontstaan? Wat kan je er zelf aan doen? Zoek de confrontatie met jezelf en creëer inzicht in jouw eigen (gecreëerde) situatie. Je wordt er sterker door!

Alfred N.

Na het traject heb ik weer rust in mijn hoofd, door het leren te ontspannen en de oefeningen te doen kan het snel weer resetten mocht het hoofd weer gaan opspelen.Bedankt voor je hulp bij het verkrijgen van inzichten die mij hebben laten inzien wat ik nu echt wil.

 

Maaike

 

Ik ben zo blij dat ik mijn grenzen beter kan vasthouden. Het aanpassen was zo gewoon voor mij! Sommige mensen vinden het wel wennen, maar voor mij voelt het veel beter. Bedankt voor jouw begeleiding hierbij.

 

Hans

Wat levert het je op:

Durf jij je zelf te laten zien. Vol zelfvertrouwen en op een manier die bij jou past:

💙 Bewust van jezelf, wat je wilt, kan en wat je nodig hebt. 

💙Vertrouwt je intuïtie en maakt daardoor bewuste keuzes.

💙 In verbinding met jezelf leven en ook waardevol te voelen

💙Voelt ruimte,rust in je hoofd en leven.

💙 Oude patronen kun je ombuigen naar nieuwe gewoonten

💙 Je kiest voor jezelf en durft NEE te zeggen zonder je hier schuldig om te voelen

💙De beperkende overtuigingen houden je niet meer tegen. 

💙Kun je eigen keuzes maken en durft te laten zien wie je bent.

💙 Kun je omgaan met jouw talenten, dromen en kennis

 

 

Het traject had een kop en een staart. Hoe doeltreffender kan het zijn.

 

L van Hout