Vol vertrouwen weer zélf de regie nemen!

 

Ben jij dit?

♥ Moe van niet voor jezelf opkomen en het steeds aanpassen aan de buitenwereld.

Het gevoel dat je hoofd altijd chaos is: zoveel gedachten, ideeën en wensen.

Aan jezelf twijfelen en afvragen of je er wel toe doet en wat je nou echt gelukkig maakt.

♥Zélf weer aan het roer van je leven willen staan en niet meer aanpassen aan ‘wat gewoon’ is. 

Beseft dat er verandering nodig is, maar hoe en waar te beginnen?

Je hebt stappen te maken maar wilt dat wel samen doen.

 

Wil jij dit graag?

Op je gevoel en jezelf (weer) vertrouwt.

Helder in mogelijkheden denkt.

 Weet wat je wilt en wie je bent.

Zelf bewuste keuzes vanuit je hart maken

Je leven zélf vorm geven dat bij jou past.

♥ Weer energie krijgen.

Niet meer tegen laten houden door anderen of gedachten van jezelf om dat te doen waar je hart bij ligt.

Weer genieten van je leven.

 

In mijn 1 op 1 coachingtraject Kies een leven dat bij jou past leer ik jou hoe je dit kunt bereiken. Weer vanuit jezelf de regie nemen en dat doen wat jou weer levensvreugde brengt.

 

 

 

Een leven wat het beste bij jou past.

Weer voor jezelf kiezen en dat gaan doen waar je hart sneller van klopt en zélf aan het stuur van je leven staan is wat ik jou leer tijdens dit traject. Zoals de bedrijfsnaam vernoemd is naar de steen Larimar die zorgt dat je je hart en ziel opent en je eigen weg volgt is voor mij de basis van het leven. Diep van binnen weet je namelijk wat je wilt, er naar luisteren is volgens mij de bedoeling 😊.

Het 4 maanden traject

In 4 maanden grip op jouw leven krijgen en zelfbewust te kiezen vanuit je hart. Weer de regie nemen. Dat betekent vrij worden van wat je tegenhoudt om dat te doen waar je hart sneller van gaat kloppen. Vanaf nu leer je op jezelf te vertrouwen. Hoe mooi zou het zijn als je elke dag kan doen wat je het liefste wilt? Ik weet dat jij dat kan. Door antwoorden te vinden vanuit jezelf en hierdoor bewust te worden hoe jij denkt, voelt en wat je écht wilt, zet het je ertoe om actie te gaan ondernemen om aan jouw geluk te gaan werken. Durven te laten zien wie jij bent. Weer leven met plezier op jouw eigen voorwaarden.

Jouw investering

Dit is een intensief 1 op 1 traject waarbij je de diepte ingaat, je gaat keuzes maken die écht bij jou passen, je krijgt weer energie om de dingen te gaan doen die belangrijk voor jou zijn en weer de levensvreugde die je langzaamaan kwijt was geraakt. Voor dit persoonlijk traject is jouw inverstering € 1875,=. Het is ook mogelijk een betaling in 4 termijnen van € 475,= als je dat fijner vindt. 

 

 

 

Wat krijg in dit 4 maandentraject

Alle steun om te leren hoe je weer zelf gaat bepalen wat je wel en niet wilt doen in jouw leven. Kiest wat het best bij jou past. Zelf de grenzen weer aangeven en niet een ander laten bepalen. Geeft duidelijkheid en ruimte. Thuis ga je aan de slag met wat er is besproken en kun je tussen de afspraken contact opnemen mocht je even weer ondersteuning nodig hebben zodat je gelijk zelf leert de regie te nemen.

Dus samengevat:

* 6 individuele sessies van max 1,5 uur waar het duidelijk wordt wat voor jou het belangrijkste is om een plezierig leven te hebben en waardevol voelt voor jou. Zelf hiervoor de keuzes kunnen maken.

* Praktische huiswerkopdrachten na de sessie om de inzichten te gaan toepassen

* Tijdens het traject contact mochten er vragen zijn. 

Wie geeft deze 1 op 1 traject?

Jarenlang voelde ik mij een vreemde eend omdat velen mij niet snapte. Mijn hoofd liep over van ideeën en steeds meer durfde ik mij niet voluit te laten zien. Bang dat ik toch weer niet begrepen werd en niet te hoeven horen “jij hebt ook altijd iets bijzonders”.

Langzaamaan wist ik niet meer wat ik wel of niet wilde. Moe van het steeds aanpassen om maar niet uit de boot te vallen. Voor mij werd duidelijk dat de eigenschappen hoogbegaafdheid en sensitiviteit een belangrijke rol speelt bij alles wat ik denk,voel en doe. Ik ging op zoek naar een coach die mij leerde hoe daarmee om te gaan en wat het inhoudt zodat ik mijzelf weer dufde te laten zien en vooral mijn eigen koers weer te volgen ondanks wat anderen ervan vinden.

Wat ik vooral leerde was het echt contact maken met jezelf waardoor je jezelf beter leert kennen en dat je daar in je dagelijks leven gebruik van kan maken, waardoor je jezelf durft te laten zien aan de buitenwereld. Zelf de regie nemen. Dit gegeven is voor mij het uitgangspunt geweest om mijn praktijk te starten, na diverse opleidingen en waar ik jou de mogelijkheid geef ook bewust te worden of het bewustzijn te vergroten.Waarbij mijn hart vooral ligt bij de sensitieve, creatieve en snelle denker door mijn eigen ervaringen. ik gun jou ook het kunnen waarmaken van jou dromen.

 

 

Ik zou dit coachtraject aanbevelen aan mensen die dreigen weg te zakken door een gebrek aan energie, onnodige boosheid of frustratie en geen binding meer met zichzelf. Waardoor is dit ontstaan? Wat kan je er zelf aan doen? Zoek de confrontatie met jezelf en creëer inzicht in jouw eigen (gecreëerde) situatie. Je wordt er sterker door!

Alfred N.

Na dit traject:

Durf jij je zelf te laten zien. Vol zelfvertrouwen en op een manier die bij jou past:

💙 Bewust van jezelf, wat je wilt, kan en wat je nodig hebt. 

💙Vertrouwt je intuïtie en maakt daardoor bewuste keuzes.

💙 In verbinding met jezelf leven en ook waardevol te voelen

💙 Je kiest voor jezelf en durft NEE te zeggen zonder je hier schuldig om te voelen

💙Voelt ruimte,rust in je hoofd en leven.

💙De beperkende overtuigingen houden je niet meer tegen. Maar gaat doen wat je diep van binnen voelt wat er gedaan moet worden.

💙Kun je eigen keuzes maken en durft te laten zien wie je bent.

💙Neem je je leven weer in eigen handen.

💙Gaan genieten van je leven ondanks wat anderen zeggen. 

Het traject had een kop en een staart. Hoe doeltreffender kan het zijn.

L van Hout

Wanneer is dit traject niks voor jou?

Je er niet voor de 100% ervoor gaat maar excuses blijft verzinnen door de ‘jamaar’ te blijven gebruiken.

Als je woordgrappen niet waardeert die ik tijdens de sessie wel toepas als het zo uitkomt.

Er geen klik is om samen te werken, die is namelijk voor mij heel belangrijk.

Niet je gevoel, intuïtie, wilt toelaten maar je hoofd het werk wilt laten doen. Dat gaat het bij mij niet worden want dat is juist het uitgangspunt van het traject. Je gevoel ‘weet’ wat je verlangt, het hoofd helpt bij de acties hiervoor om het te bereiken. 

 

 

Contact gegevens

Praktijk Larimar

Margreet Krieger-Meeuwsen

06-205 74 988

info@praktijklarimar.nl

KvK 34274757

Algemene Voorwaarden

Privacy Verklaring

Cookiebeleid