4 maanden traject: Bepaal zelf de koers van je leven!

Vol vertrouwen weer zélf de regie nemen

 

Ben jij dit?

  • =Moe van niet voor jezelf opkomen en het steeds aanpassen aan de buitenwereld.
  • =Aan jezelf twijfelen en afvragen of je er wel toe doet en wat je nou echt gelukkig maakt.
  • =Zélf weer aan het roer van je leven willen staan en niet meer aanpassen aan ‘wat gewoon’ is.
  • =Altijd zoveel gedachten, ideeën heeft die anderen net niet hebben, maar deze niet meer durft te vertellen omdat je al zo vaak 'anders' wordt gevonden met jouw idee
  • = Beseft dat er verandering nodig is, maar hoe en waar te beginnen?
  • =Je hebt stappen te maken maar wilt dat wel samen doen want het zelf uitzoeken heeft je tot nu toe niet veel gebracht....

Wil jij graag

💦 Op je gevoel en jezelf (weer) vertrouwt.

💦 Helder in mogelijkheden denkt om een verandering in gang te zetten en ze ook gaan doen en melden

💦 Weet wat je wilt, wie je bent en je nodig hebt om weer een fijn leven en lol te hebben

💦 Zelf bewuste keuzes vanuit je hart maken die je voor jou toedoen

💦 Je leven zélf vorm geven dat bij jou past

💦 Weer energie krijgen

💦 Niet meer tegen laten houden door anderen of je eigen  gedachten. Weer genieten van je leven waarbij veel lachen weer een onderdeel is

 

Dit is voor jou mogelijk !

In mijn 1 op 1 coachingtraject Bepaal zelf de koers van je leven! ontdek jij hoe je dit kunt bereiken.

Weer voor jezelf kiezen en dat gaan doen waar je hart sneller van klopt en zélf aan het stuur van je leven staan is wat ik jou laat ontdekken tijdens dit traject. Zoals de bedrijfsnaam vernoemd is naar de steen Larimar die zorgt dat je je hart en ziel opent en tevens je eigen weg volgt is voor mij de basis van het leven. Diep van binnen weet je namelijk wat je wilt, er naar luisteren is volgens mij de bedoeling 😊.

 

Vanaf nu ga je op jezelf vertrouwen. Hoe mooi zou het zijn als je elke dag kan doen wat je het liefste wilt? Ik weet dat jij dat kan. Durven te laten zien wie jij bent. Weer leven met plezier op jouw eigen voorwaarden.

 

Jouw investering

Voor dit persoonlijk traject is jouw investering is € 1125,= incl BTW. Het is ook mogelijk een betaling in 4 termijnen van € 295,= tedoen als je dat fijner vindt. 

Dit is een 1 op 1 traject waarbij je de diepte ingaat en jezelf goed leert kennen zonder de sociaal wenselijke antwoorden te kunnen geven die voor jou zo ‘normaal’ zijn 😊 . Je gaat keuzes maken die écht bij jou passen omdat je weet waarvoor je het doet. Krijgt weer energie om de dingen te gaan doen die zo belangrijk voor jou zijn en zo weer de levensvreugde geeft die je langzaamaan kwijt was geraakt. 

 

 

Wat krijg je allemaal in dit 4 maandentraject

 

In 4 maanden ontdekken hoe weer de regie te nemen en zelfbewust te kiezen vanuit je hart. Op welke manier kun je omgaan met jouw talenten,kennis en dromen. Dat betekent vrij worden van wat je tegenhoudt om dat te doen waar je hart sneller van gaat kloppen.

 

Alle steun om te ontdekken hoe je weer zelf gaat bepalen wat je wel en niet wilt doen in jouw leven. Kiest wat het best bij jou past. Zelf de grenzen weer aangeven en niet een ander laten bepalen. Geeft duidelijkheid en ruimte. Thuis ga je aan de slag met wat er is besproken en kun je tussen de afspraken contact opnemen mocht je even weer ondersteuning nodig hebben zodat je gelijk zelf leert de regie te nemen.

Dus samengevat:

  • 6  individuele sessies waar het duidelijk wordt wat voor jou het belangrijkste is om een plezierig leven te hebben en waardevol voelt voor jou.Zelf hiervoor de keuzes kunnen maken.

  • Visualisaties die bij jouw traject horen

  • Praktische huiswerkopdrachten na de sessie om de inzichten te gaan toepassen

  • Tijdens het traject contact mochten er vragen zijn zodat je je verder kan blijven ontwikkelen

Jarenlang voelde ik mij een vreemde eend omdat velen mij niet snapte. Heel snel denken, ‘andere’ oplossingen zien, veel te ver ‘doordenken’ bij vragen want zo simpel kan het toch niet zijn🤔…. Zeer sensitief waardoor het aanvoelen wat mensen nodig hebben en juist niet zeggen horen bij mij van kleins af aan. De eigenschappen hoogsensitiviteit en creatieve begaafdheid blijken een belangrijke rol te spelen bij mij en binnen het gezin. Het maakte begrijpbaar waardoor onze snelle sensitieve,creatieve denkwijze zo ‘anders’ is, evenals hoe wij de wereld beleven dan wat als ‘normaal’ wordt gezien. Ons gezin wist niet beter dan dat onze snelle denkwijze ‘normaal’ is 😊. Coaching zorgde voor bewustwording wat de impact van deze eigenschappen is. De ontdekking hoe zelf de regie weer te nemen over je leven met deze eigenschappen met ook meer rust en energie, heeft mij en het gezin weer een fijn leven bezorgd waarbij wij de dingen toch even anders blijven doen omdat we weten dat dit de juiste manier voor ons is.

Dit gegeven is voor mij het uitgangspunt geweest om mijn praktijk te starten, waar ik jou de mogelijkheid geef om vanuit bewustzijn zelf je leven te creëeren wat bij jou past ondanks wat anderen daar van vinden. Waarbij mijn hart vooral ligt bij de sensitieve, creatieve en snelle denkers door mijn eigen ervaringen. Ik gun jou ook het kunnen waarmaken van jou dromen en te leven op jouw voorwaarden. Want iedereen weet diep van binnen wat je hier te doen hebt dus vertrouw op jezelf.

 Dit traject is heel geschikt voor jou als jij: 

Jezelf nu op nummer één zet en niet meer aanpassen aan wat ‘gewoon’ is 

Het duidelijk voor je is, dat het zelf blijven doen om een verandering te krijgen niet meer werkt maar hulp hierbij sneller gaat

Tijd en geld wilt investeren om zo weer aan het roer van je eigen leven te kunnen staan die bij jou past

Wilt ontdekken wat jou weer energie geeft waardoor je weer levensvreugde voelt.

Een coach zoekt die het zelf ook net ‘even anders’ naar de dingen kijkt en doet. Geen sociaal antwoord verwacht waar jij zo goed in bent😉

Wanneer is dit traject niks voor jou:

💧Je er niet voor de 100% ervoor gaat maar excuses blijft verzinnen door de ‘jamaar’ te blijven gebruiken.

💧Als je woordgrappen niet waardeert die ik tijdens de sessie wel toepas als het zo uitkomt.

💧Niet je gevoel, intuïtie, onderbuik of hoe je het noemt, wilt toelaten maar alleen je hoofd het werk wilt laten doen. Dat gaat het bij mij niet worden want dat is juist het uitgangspunt van het traject. Je gevoel ‘weet’ wat je verlangt, het hoofd helpt bij de acties hiervoor om het te bereiken. Samenwerking van gevoel en het hoofd is een mooie combinatie.

Ik zou dit coachtraject aanbevelen aan mensen die dreigen weg te zakken door een gebrek aan energie, onnodige boosheid of frustratie en geen binding meer met zichzelf. Waardoor is dit ontstaan? Wat kan je er zelf aan doen? Zoek de confrontatie met jezelf en creëer inzicht in jouw eigen (gecreëerde) situatie. Je wordt er sterker door!

Alfred N.

Na het traject heb ik weer rust in mijn hoofd, door het leren te ontspannen en de oefeningen te doen kan het snel weer resetten mocht het hoofd weer gaan opspelen.Bedankt voor je hulp bij het verkrijgen van inzichten die mij hebben laten inzien wat ik nu echt wil.

 

Maaike

 

Ik ben zo blij dat ik mijn grenzen beter kan vasthouden. Het aanpassen was zo gewoon voor mij! Sommige mensen vinden het wel wennen, maar voor mij voelt het veel beter. Bedankt voor jouw begeleiding hierbij.

 

Hans

Wat levert het je op:

Durf jij je zelf te laten zien. Vol zelfvertrouwen en op een manier die bij jou past:

💙 Bewust van jezelf, wat je wilt, kan en wat je nodig hebt. 

💙Vertrouwt je intuïtie en maakt daardoor bewuste keuzes.

💙 In verbinding met jezelf leven en ook waardevol te voelen

💙Voelt ruimte,rust in je hoofd en leven.

💙 Oude patronen kun je ombuigen naar nieuwe gewoonten

💙 Je kiest voor jezelf en durft NEE te zeggen zonder je hier schuldig om te voelen

💙De beperkende overtuigingen houden je niet meer tegen. 

💙Kun je eigen keuzes maken en durft te laten zien wie je bent.

💙 Kun je omgaan met jouw talenten, dromen en kennis

Het traject had een kop en een staart. Hoe doeltreffender kan het zijn.

 

L van Hout