Vol vertrouwen weer zélf de regie nemen!

Herken je dit?

Moe van niet voor jezelf opkomen en het steeds aanpassen aan de buitenwereld.Je hebt het gevoel dat je hoofd altijd chaos is, zoveel gedachten, ideeën en wensen. Maar je stopt die allemaal maar weg uit angst dat het niet haalbaar is, je het niet waard bent of andere beperkende overtuigingen om er wat mee te doen. Je gaat aan jezelf twijfelen en vraagt je af of je er wel toe doet en wat je nou echt gelukkig maakt. Gaandeweg heb je je leven door anderen laten bepalen, het roer uit handen gegeven, je beseft dat je dit niet meer wilt en verandering nodig is. Maar hoe en waar te beginnen?

Hoe zou het zijn wanneer je dit kan veranderen in:

Helder in mogelijkheden denken en op je gevoel en jezelf (weer) vertrouwt. Weet wat je drijfveren zijn om zo je leven zélf vorm tegeven dat bij jou past. Daar energie van krijgt.Niet meer tegen laten houden door anderen of gedachten van jezelf om dat te doen waar je hart bij ligt. Maar weer te genieten van je leven.

Dan is het 1-1 traject iets voor jou

3 maanden traject

In 3 maanden grip op jouw leven krijgen. Dat betekent vrij worden van wat je tegenhoudt om dat te doen waar je hart sneller van gaat kloppen. Vanaf nu leer je op jezelf te vertrouwen. Hoe mooi zou het zijn als je elke dag kan doen wat je het liefste wilt? Ik weet dat jij dat kan. Door antwoorden te vinden vanuit jezelf en hierdoor bewust te worden hoe jij denkt, voelt en wat je écht wilt, zet het je ertoe om actie te gaan ondernemen om aan jouw geluk te gaan werken. Durven te laten zien wie jij bent.

 

Wat krijg in dit 3 maandentraject

* 6 individuele sessies van max 1,5 uur

* 0m de 2 à 3 weken

* Praktische huiswerkopdrachten na de sessie

* Mail contact als er vragen zijn.  

Ik zou dit coachtraject aanbevelen aan mensen die dreigen weg te zakken door een gebrek aan energie, onnodige boosheid of frustratie en geen binding meer met zichzelf. Waardoor is dit ontstaan? Wat kan je er zelf aan doen? Zoek de confrontatie met jezelf en creëer inzicht in jouw eigen (gecreëerde) situatie. Je wordt er sterker door!

Alfred N.

Na dit traject:

Durf jij je zelf te laten zien. Vol zelfvertrouwen en op een manier die bij jou past:

💙Je bent bewust van jezelf

💙Vertrouwt je intuïtie.

💙Voelt ruimte,rust in je hoofd en leven.

💙De beperkende overtuigingen kun je ombuigen naar wat je wilt.

💙Kun je eigen keuzes maken.

💙Vind je jezelf waardevol.

💙Neem je je leven weer in eigen handen.

💙Gaan genieten van je leven ondanks wat anderen zeggen. 

Het traject had een kop en een staart. Hoe doeltreffender kan het zijn.

L van Hout

De investering

Jouw investering voor dit persoonlijk traject is € 985,=. Het is ook mogelijk te betalen in 3 termijnen van € 340,=. Gedurende 3 maanden geef ik je de ondersteuning tijdens dit traject waarin jij voor jezelf duidelijk krijgt wat jij nodig hebt om zelf weer met energie en zelfvertrouwen de regie over jouw leven te nemen. Weer leven met plezier.

Contact gegevens

Praktijk Larimar

Margreet Krieger-Meeuwsen

06-205 74 988

info@praktijklarimar.nl

KvK 34274757

Algemene Voorwaarden

Privacy Verklaring

Cookiebeleid